Cappendijk Mediation & Advocatuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weegschaalstraat 3 , 5632 CW Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Cappendijk Mediation & Advocatuur

Mr. Angelique Cappendijk, oprichter van CM&A, is al ruim 20 jaar zowel advocaat (vFAS) als gecertificeerd MfN/NMI registermediator. Tevens is zij Rechtbankmediator. De combinatie van deze disciplines, haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke kwaliteiten betekenen dat 95% van de mediations in korte tijd tot een oplossing leiden. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

Mediation is een wijze van conflictbemiddeling, waarbij een onpartijdige en onafhankelijke derde in een vertrouwelijke setting u samen begeleidt om samen tot een oplossing te komen. CM&A is specialist in familie-, echtscheidings-, arbeids-, bedrijfsrecht en bemiddeling.

Uw situatie is bij CM&A in goede handen. CM&A hecht aan een persoonlijke, informele en transparante relatie met haar cliënten en ziet dit als belangrijke voorwaarde om optimale resultaten te bereiken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Cappendijk Mediation & Advocatuur in Weegschaalstraat 3, Eindhoven Noord-Brabant 5632 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5632 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827132]