Centrum Voor Beweging en Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jasonstraat 3 , 5631 JB Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Centrum Voor Beweging en Therapie

Het Centrum voor Beweging en Therapie is ontstaan uit een fysiotherapiepraktijk. In het centrum neemt de fysiotherapiepraktijk nog steeds een belangrijke plaats in. De praktijk bestaat bijna 50 jaar en nog steeds loopt de praktijk voorop in de ontwikkelingen in de fysiotherapie en de gezondheidszorg. We willen gewoon altijd de beste zorg leveren die op dat moment voorhanden is. Deze zorg willen we ook graag leveren op de manier zoals u die zorg graag zou willen ontvangen. Met onze deskundigheid staan we daarom geheel ten dienste van u. Onze missie is dan ook 'Zorg voor een optimaal bewegend functioneren van patiënten en klanten.'

De praktijk bestaat uit een enthousiast en gedreven team van zeven fysiotherapeuten, met ieder zijn of haar specialisatie. De specialisaties zijn onder andere Manuele therapie, Oncologie fysiotherapie, Oedeemfysiotherapie, Fysiotherapie bij COPD, Adem- en ontspanningstherapie, Mijn Fysio Online en Bowen- en Emmett Therapie.

Alle medewerkers zijn BIG geregistreerd en zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is lid van het landelijk netwerk Fysiz.

In het Centrum werken ook de meest belangrijke beroepsgroepen uit de beweegzorg nauw samen, zoals Fysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie, Osteopathie, Mensendieck en Psychomotorische Therapie.

Ook buiten de therapiesfeer kan u in het CBT komen bewegen en trainen. Dit kan met onze Medische Training Therapie. Dit geldt voor zowel jong als oud en is heel geschikt wanneer u gebruik wilt maken van de deskundigheid van onze therapeuten. Gewoon lekker sporten of gericht trainen op het verbeteren van houding en beweging, de fitheid en conditie of lenigheid en kracht. Ook geschikt als u bepaalde klachten wil voorkomen of nog even door wil trainen na uw behandeling.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Centrum-voor-Beweging-en-Therapie/814565988582195

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum Voor Beweging en Therapie in Jasonstraat 3, Eindhoven Noord-Brabant 5631 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5631 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827502]