Centrum voor Pop- & Jazz Muziekschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bredalaan 66 , 5652 JG Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Centrum voor Pop- & Jazz Muziekschool

Al sinds 1992 kun je bij het Centrum voor Pop- en Jazz in Eindhoven terecht voor muziekles:piano- (en keyboard)les, drumles, gitaarles, zangles en saxofoonles. Popmuziek, jazzmuziek, lichte muziek, rock, latin en aanverwante stijlen: alles is mogelijk, want muziek moet bij de maker passen om het leuk te blijven vinden. Dat is muziekles op maat!

Alle muzieklessen zijn er voor beginners en (ver)gevorderden. De muzieklessen worden aangepast naar niveau en in een muziekstijl die bij je past.

De gebruikte lesmaterialen zijn modern. Boeken, cd’s, internet, iPods e.d. stellen je in staat ook thuis makkelijk en plezierig verder te werken met het gegeven lesmateriaal.

Gedurende het schooljaar zijn er diverse optredens waar leerlingen, solo of in (kleine) groepjes aan deel kunnen nemen. In de planning zijn de kerstuitvoering, rockmiddag en een eindejaarsconcert vaste prik.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum voor Pop- & Jazz Muziekschool in Bredalaan 66, Eindhoven Noord-Brabant 5652 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5652 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824419]