Strategische samenwerking Circle Software en Baas & Roost Advies

Door: Circle Software Group BV  25-08-2006
Trefwoorden: Samenwerking

HOUTEN, 20060823 -- Circle Software, gespecialiseerd in de ontwikkeling van state-of-the-art softwareoplossingen op het gebied van enterprise content management (waaronder: document management, workflow management en records management), is een samenwerkingsverband aangegaan met organisatieadviesbureau Baas & Roost Advies. Baas & Roost Advies levert per direct extra mankracht om de oplossingen van Circle Software te implementeren bij gemeenten.

Burgers zijn mondiger geworden. Meer en meer verwachten zij op ieder moment over informatie te kunnen beschikken. Overheidsorganen dienen dit te ondersteunen door optimalisatie van processen en met het inzetten van automatiseringsoplossingen. De producten en diensten van Circle Software spelen direct op deze vraag in. De hierdoor toegenomen vraag leidt momenteel tot een snellere groei dan Circle Software zelf op een verantwoorde manier kan realiseren. Haar kwaliteitsdoelstelling verlangt dat ze goede en ervaren mensen kan inzetten.

Baas & Roost Advies beschikt over deze mensen. De hoofddoelstelling blijft klanttevredenheid. De consultants van Baas & Roost Advies zullen na een intensieve training snel en kwalitatief goed werk gaan leveren voor de klanten van Circle Software. Hierbij worden zij ingezet en gecoördineerd door Circle Software. Parallel hieraan groeit Circle Software autonoom. Het is de gezamenlijke intentie dat Baas & Roost Advies ook op de langere termijn een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige partner blijft.

Beide partijen vullen elkaar goed aan. Circle Software biedt automatiseringsoplossingen op het gebied van enterprise content management. Baas & Roost Advies is gespecialiseerd in het implementeren van gemeentelijke automatiseringsoplossingen van toonaangevende leveranciers en ontwikkelt eigen software. Zij hebben uitgebreide kennis van gemeentelijke werkprocessen en voor gemeenten relevante wet- en regelgeving. Door de kennis en ervaring uit te wisselen en te bundelen verwachten beide bedrijven hun marktpositie verder te verstevigen.

Bas Ruijgers, algemeen directeur van Baas & Roost Advies: "Bij Circle Software denk ik gelijk aan de elektronische gemeente. Integrale oplossingen waarmee gemeenten een organisatieoverkoepelende informatiearchitectuur kunnen realiseren. Dat is hard nodig als je de komende jaren de dienstverlening aan burgers en bedrijven verder wilt verbeteren. De aanpak en diensten van Circle Software sluiten hierbij uitstekend aan".

Frits Janssen, directeur van Circle Software: "Baas & Roost Advies heeft een grote kennis van de gemeentelijke markt. Ze zijn gespecialiseerd en kennen de klant echt van binnen uit. Processen of de wet- en regelgeving hebben voor hen geen geheimen meer . Dat is van onschatbare waarde voor onze samenwerking. We vullen elkaar aan qua diensten en denken hetzelfde over kwaliteit en klantgerichtheid. Een absolute voorwaarde en uitstekende basis voor onze strategische samenwerking".

Trefwoorden: Samenwerking