City Fashion B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van Lieshoutstraat 16 , 5611 EE Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over City Fashion B.V.

Als eigentijdse, modebewuste vrouw bent u altijd op zoek naar de stijl die het beste bij u past. En die vindt u in hartje Eindhoven bij City Fashion, met haar brede scala aan exclusieve topmerken, merken die zich soepel op het hoogste niveau bewegen, van klassiek tot gedurfd en van sober tot uitbundig.

Elk seizoen weer kunt u uw hart ophalen aan onze verrassende en inspirerende collecties waarmee u volop kunt combineren. Indien u wenst kunnen wij u passend adviseren bij uw keuze.
Daarbij is een bijzondere plek ingeruimd voor de creaties van topdesigner Annette Görtz die binnen City Fashion een compleet eigen winkel heeft gekregen. In onze Annette Görtz Shop treft u een van de grootste en meest complete Annette Görtz collecties van Nederland aan.

Ook het merk Luisa Cerano heeft een eigen shop gekregen in onze winkel. Van casual tot design combineert u eindeloos binnen de collecties van Luisa Cerano, geheel naar uw persoonlijk smaak en stijl. Van Luisa Cerano presenteren wij steeds een compleet beeld van de collectie.

Kent u City Fashion nog niet, dan is het wellicht een mooi moment om eens kennis te maken met de andere merken die wij presenteren. U bent van harte welkom.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do, Zo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/City-Fashion/320615361368627

Categorieën: Women's Clothing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is City Fashion B.V. in Jan van Lieshoutstraat 16, Eindhoven Noord-Brabant 5611 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kledingwinkel diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Kledingwinkel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5611 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823105]