Industry Meet&Match: Improve your Supply Network

Industry Meet&Match: Improve your Supply Network van Co-makers International

Door: Co-makers International  16-04-2008
Trefwoorden: Industrie, Maakindustrie, Brainport

Industry Meet&Match: Improve your Supply Network

Best practices van Caterpillar & Vanderlande Industries op High Tech Campus

U streeft naar een optimale prestatie van uw bedrijf. Hiervoor is een goed functionerende keten onmisbaar. Zakendoen met betrouwbare partners, samen innoveren, over de grenzen heenkijken, een goede relatie met bedrijven in de keten zorgt voor een betere concurrentiepositie in de markt.

Op woensdag 28 mei organiseren BZW, LWV en Co-makers van 12.00 uur tot 17.30 uur voor de tweede maal Industry Meet & Match op de High tech Campus in Eindhoven. Een evenement exclusief voor de industrie waar u nieuwe contacten en inspiratie kunt opdoen. Het concept is uniek: vooraf maakt u afspraken voor ontmoetingen met andere deelnemers aan de Industry Meet&Match die interessant voor u zijn. Naast deze gerichte ontmoetingen hebben wij ook twee topsprekers: Michiel Peters, Managing Director Operations van Vanderlande Industries en Christian Wauthier, Supply Chain Manager van Caterpillar Belgium. FME-CWM (NL), Agoria (B), VUV (Aachen) en VKW Limburg (B) zijn partners van het evenement. Industry Meet & Match mag u dus niet missen! Meer informatie vindt u op www.co-makers.com/imm08.

Meet&Match
De deelnemers aan de Industry Meet&Match hebben in 4 gespreksronden de mogelijkheid om in korte en efficiënte gesprekken van maximaal 30 minuten uit te vinden welke raakvlakken er zijn, wat ze voor elkaar kunnen betekenen en of een uitgebreider vervolggesprek zinvol is. Uniek aan de door Co-makers.com ontwikkelde Meet&Match formule is het feit dat bedrijven voorafgaand aan de Industry Meet&Match zelf de gesprekken plannen waarbij ze inzicht hebben in elkaars gestructureerde bedrijfsprofiel. Zij kunnen zo snel inschatten of een afspraak kan leiden tot een ‘successful match’. Dit wordt versterkt door het feit dat gesprekken alleen plaatsvinden met wederzijdse goedkeuring en bevestiging.

Co-makers.com
Co-makers.com helpt vanuit haar rol als inkoop-marktonderzoeker in de maakindustrie uitbesteders met het vinden van de best passende gespecialiseerde toeleveranciers. De kwalitatief hoogwaardige ‘match’ vindt plaats op basis van gedetailleerd inzicht in de specificaties van de uitbestedingsaanvraag enerzijds en geauditeerde bedrijfsprofielen van gespecialiseerde toeleveranciers anderzijds. Het netwerk van toeleveranciers omvat geografisch inmiddels België, Nederland, Slowakije, Roemenië en China, waar de multidisciplinaire aanvragen zowel aan metaal-, kunststof- als elektronica gerelateerd kunnen zijn. Tevens zijn in het netwerk de industriële dienstverleners als industrial design en engineering firma’s terug te vinden. Bovendien heeft Co-makers.com via haar internationale ‘partners en alliances’ netwerk toegang tot zo’n 20.000 andere bedrijven. Op www.co-makers.com is hierover meer informatie te vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ir Daan A.J. Kersten.

Trefwoorden: Agoria, Brainport, Bzw, Co-makers, Fme, Industrie, Lwv, Maakindustrie, Meet&match, Vkw,