Commit Schoonmaakdienstverlening BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Esp 236 , 5633 AC Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Commit Schoonmaakdienstverlening BV

Een schone werkomgeving is een essentieel element voor prettig werken. Commit verzorgt het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, gezondheidscentra en trappenhallen.
Voor onze klanten regelen wij, indien gewenst, de hygiënische dienstverlening, glasbewassing en alle vormen van periodiek onderhoud. Door onze ruime ervaring kunnen we creatieve oplossingen aandragen voor het schoonmaakonderhoud van uw pand.
In de offertefase kijken wij samen met u naar de wensen, de mogelijkheden en het beschikbare budget. Op basis daarvan ontvangt u een heldere offerte met waar nodig advies. Op deze manier stemmen we alles perfect op elkaar af en is het hele traject transparant.
Commit denkt met u mee. Serviceverlening en frequente projectbegeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.

Door vaste medewerkers per project en een korte directe aansturing realiseren wij een hoge betrokkenheid bij onze klanten.
De directie van Commit bezoekt twee tot vier keer per jaar uw project om samen met u de voortgang te evalueren.

Wij zijn er voor u !!!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Commit Schoonmaakdienstverlening BV in Esp 236, Eindhoven Noord-Brabant 5633 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5633 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824341]