Daniël Watze ontwerpt de Paddybox™

Daniël Watze ontwerpt de Paddybox™ van Daniel Watze Design

Door: Daniel Watze Design  08-04-2008
Trefwoorden: Design, Koffie, Philips

Paddybox™
Het idee is even simpel als doeltreffend. De Paddybox™ is een opbergbox voor de verschillende padhouders van het Senseo apparaat.

Bij ieder Senseo apparaat worden standaard 2 padhouders geleverd. Eén voor één kopje koffie en de ander voor twéé kopjes koffie. Inmiddels zijn er al vele nieuwe padhouders bijgekomen zoals de padhouder voor chocomel, espresso en thee.

De verschillende padhouders slingeren vaak door de keukens van de vele Senseo gebruikers. Er was tot op heden niets waar deze padhouders makkelijk in opgeborgen konden worden.

Door het innovatieve design kan de Paddybox™ drie verschillende padhouders herbergen. Heeft u meer dan drie padhouders? Ook dat is geen enkel probleem. De Paddybox™ is makkelijk stapelbaar waardoor u een tweede Paddybox™ erbovenop kan plaatsen. Door het eenvoudige maar strakke ontwerp is het in elke keuken toepasbaar en is het makkelijk schoon te houden.

Daniël Watze is van 15 t-m 21 april 2008 op dé designbeurs “Salone del Mobile” in Milaan waar hij, samen met Joine office for design, het ontwerp “Sofia” presenteert.

www.paddybox.nl

Trefwoorden: Brabantia, Design, Koffie, Paddy, Paddybox, Padholder, Padhouder, Pads, Philips, Senseo,