De Burgh Acht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Schakelplein 26 , 5651 GR Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over De Burgh Acht

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dealer van bedrijfswagens, biedt De Burgh uitkomst. De Burgh is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Eindhoven dankzij onze complete, persoonlijke service. We zijn niet alleen het juiste adres voor de beste bedrijfswagens (bestelwagens en vrachtwagens), maar ook voor onderdelen, reparatie en onderhoud. Dat onze klanten centraal staan, bewijzen we iedere dag weer. Onze ruime openingstijden en de 24-uursservice zijn daar twee perfecte voorbeelden van. Daarnaast zijn wij erg trots dat we door DAF Nederland benoemd zijn tot DAF Dealer van het Jaar 2014.

Laat u zich graag van advies voorzien bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen? Wilt u graag een onderdeel van uw bestelwagen of vrachtwagen laten vervangen? Is uw bedrijfsauto toe aan reparatie of onderhoud of krijgt u midden in de nacht te maken met pech? Onze klanten weten dat ze altijd gebruik kunnen maken van de ervaring en deskundigheid van De Burgh en een beroep kunnen doen op een vaste contactpersoon. Door ons familiaire karakter hebben we inmiddels een grote, trouwe klantenkring opgebouwd.

De Burgh is niet alleen een familiair, maar ook een innovatief bedrijf. Zo hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen ten aanzien van het milieu én onze eigen medewerkers. Wilt u graag meer weten of een afspraak maken? Of alvast zelf uw leasebedrag berekenen? We staan u graag te woord, dus aarzel niet om contact op te nemen!

De Burgh is onderdeel van de LenGo Automotive Group, kijk voor meer informatie op www.lengoautomotivegroup.com.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/De-Burgh-Acht/223789214355921

Categorieën: Truck Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is De Burgh Acht in Het Schakelplein 26, Eindhoven Noord-Brabant 5651 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5651 GR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815572]