DierenDokters Kalmoesplein

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kalmoesplein 10 , 5643 LM Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over DierenDokters Kalmoesplein

Dierenkliniek DierenDokters Kalmoesplein in Eindhoven is uw dierenarts voor zorg, aandacht en kwaliteit. De dierenkliniek is zeer volledig uitgeruste om de beste zorg voor uw huisdier te bieden. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren en fretten.

De kliniek bestaat uit een ruime wachtkamer, 2 volledig uitgeruste spreekkamers, een ruime voorbereidingsruimte met een tandenunit en een operatiekamer. De volledig ingerichte operatiekamer is uitgerust met bewakingsapparatuur en gasnarcose. Ook beschikken we over digitale röntgen, echo en uitgebreide bloed- en urine analyse apparatuur. Voor huidklachten beschikken we over een microscoop en kunnen we schimmelkweken uitvoeren. Er is een grote opnameruimte en we beschikken over een speciale ruimte om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dier als het moeilijke laatste moment is aangebroken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DierenDoktersKalmoesplein

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is DierenDokters Kalmoesplein in Kalmoesplein 10, Eindhoven Noord-Brabant 5643 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vogels diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Vogels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5643 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822821]