Domica komt naar Eindhoven

Domica komt naar Eindhoven van Domica Eindhoven

Door: Domica Eindhoven  14-01-2013
Trefwoorden: Onroerend Goed, Makelaar, Vastgoedbeheer

Wie is Domica? Domica is een landelijk opererende specialist op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte in Nederland. Jarenlange ervaring en een ruim bestand aan geselecteerde kandidaat-huurders staan garant voor een professionele en betrouwbare aanpak van de Domica. Domica staat voor een snellere en zorgeloze huur en verhuur van woonruimte Voor woningzoekenden heeft Domica de beschikking over een ruim aanbod aan woningen van goede tot uitstekende kwaliteit. Deze worden aangeboden via zowel de eigen website www.Domica.nl als andere gespecialiseerde sites. En voor verhuurders is er een uitgebreide database van woningzoekenden aanwezig om met zekerheid vast te kunnen stellen dat een huurder past bij de woning(eigenaar). Indien gewenst door de woningeigenaar verzorgt Domica ook het totale beheer van de woning(en).
Wat kan Domica Eindhoven voor u betekenen? Ons kantoor bemiddelt voor iedereen die op zoek is naar woonruimte; studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte. Van kamer tot villa, gestoffeerd of gemeubileerd, tijdelijk of permanent. 
 Domica Eindhoven: nog even de voordelen op een rij:
Wij nemen vrijblijvend de volgende taken voor u waar;
het selecteren van potentiële huurkandidaten;
het maken van afspraken voor bezichtigingen bezichtigen met potentiële huurders;
het plaatsen van eventuele advertenties;
het opmaken van huurcontracten; (evt. op basis van de Leegstandswet)
mutaties nutsvoorzieningen;
 Indien gewenst het voeren van financiële- en technische beheer van uw onroerend goed;
 Verhuren en beheren van bedrijfs onroerend goed (BOG).

Trefwoorden: Huis Verhuren, Huur Woning, Leegstandswet eindhoven, Makelaar, Onroerend Goed, Vastgoedbeheer, Verhuurmakelaar eindhoven, Woning Verhuren, Woonbemiddeling,