E.S.I.T. opent haar nieuwe webwinkel

E.S.I.T. opent haar nieuwe webwinkel van E.s.i.t

Door: E.s.i.t  22-02-2007
Trefwoorden: Webwinkel, Accessoires, Mode

Persbericht

Datum: 22-02-2007

E.S.I.T. lanceert nieuwe webwinkel

Op 22 februari 2007 lanceert E.S.I.T. haar compleet vernieuwde webwinkel: www.esit.nl ”A handful of E.S.I.T. A bag full of love”

E.S.I.T. staat voor Emotional Strong Independent Taste en onder dit motto is het bedrijf al heel wat jaren aan de weg aan het timmeren in Eindhoven en omstreken. Ontwerpster Esther Lamers heeft jaren een winkel gehad waar ze alleen haar eigen ontworpen en gemaakte kleding en accessoires verkocht. Om een nog breder publiek te bereiken heeft ze zich nu voornamelijk gestort op het ontwerpen en maken van tassen, die verkocht worden in verschillende winkels en via de E.S.I.T.- website te bestellen zijn.

Voorop staan originaliteit, unieke ontwerpen, creativiteit, vrolijkheid, warmte en handig in gebruik. “Er zijn al zo veel confectietassen op de markt, daarvoor zijn de E.S.I.T. -tassen een bevrijdend alternatief. In mijn eigen atelier worden alle producten met liefde en plezier vervaardigd”. Kleine, vrolijke, warme kunstwerkjes zijn het die dan ook nog functioneel zijn. De tassen worden in kleine oplages gemaakt, van de meeste tassen is er zelfs maar één in zijn soort.

Op dit moment heeft E.S.I.T. al meer dan 200 producten online staan die zijn ingedeeld naar sfeer (Cuddle Bag, Oriental, Plastic Zoo, City Trip, etc) en zijn voorzien van een korte omschrijving van het ontwerp en het gebruikte materiaal. De komende maanden worden nog veel meer modellen aan het assortiment toegevoegd.

Einde persbericht

Correspondentieadres:
E.S.I.T.
Contactpersoon: Esther Lamers
Muntplein 17
5611 TZ Eindhoven.
Nederland.
Tel: 06-12295947
E-mail: info@esit.nl
Website: www.esit.nl

Trefwoorden: Accessoires, Handtassen, Kettinkjes, Mode, Mutsen, Ontwerpster, Orgineel, Schoudertassen, Tassen, Uniek, Webwinkel, Wintercollectie, Zomercollectie