Het NMBS project is Engels op het lijf geschreven.

Het NMBS project is Engels op het lijf geschreven. van Engels Logistiek

Door: Engels Logistiek  08-06-2011
Trefwoorden: Afvalbakken

Via het doorlopen van een selectieprocedure en inschrijving via aanbesteding werd Engels Logistics nv gekozen als kandidaat en haalde o.a. door het leveren van een proefmodel de opdracht binnen.

In dit project komen de diverse competenties van de Engels Group bovendrijven, namelijk het leveren van creatieve oplossingen, waarbij een combinatie gelegd wordt in het spuitgieten en vacuümvormen van kunststoffen; het produceren van metalen onderdelen; de montage van de diverse onderdelengeheel en uiteindelijk de gefaseerde uitlevering naar de klantenvestigingen toe.

De afvalunits voor de NMBS werden geheel in eigen huis ontwikkeld en ontworpen, waarbij na grondige analyse het product vormgegeven wordt en het voorgeschreven design op eigen CAD systeem omgezet kan worden naar een productiemodel. Engels beschikt over een eigen productieafdeling in Selmsdorf (DE) voor haar metalen producten, waarbij gewerkt wordt met de modernste apparatuur.

Op deze manier worden de lijnen tussen de verschillende productietrajecten kort gehouden en kan er efficiënt en adequaat gewerkt worden aan de totstandkoming van een  nieuw product.

Inmiddels zijn de eerste modellen naar tevredenheid geleverd en geplaatst in verschillende stations in België.

Trefwoorden: Afvalbakken