ERA vb&t makelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vestdijk 180 , 5611 CZ Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over ERA vb&t makelaars

ERA makelaardij PLUS is opgericht door vb&t makelaars en ERA makelaardij Ed Willems. Wij werken uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Het ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Waar in onze branche de meeste partijen kiezen voor bezuinigingen, meestal op het vlak van personeel en de kosten voor marketing, maken wij als eerste partij in Nederland een tegengestelde beweging. Schaalvergroting, meer investeringen in marketing en uitbreiding van het aantal makelaars. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

ERA makelaardij PLUS
De oprichters van ERA makelaardij PLUS zijn partijen met een enorme staat van dienst. vb&t makelaars, opgericht in 1969, is onderdeel van de vb&t groep, een vastgoedbedrijf met diverse werkmaatschappijen, 5 vestigingen in Zuid-Nederland en meer dan 200 werknemers. ERA makelaardij Ed Willems werd in 1973 opgericht en is een speler van belang in de regio Eindhoven. Het makelaarsmerk ERA heeft in 2013 40-jarige bestaan gevierd. ERA makelaardij PLUS lijkt nieuw maar bundelt in feite meer dan 100 jaar aan kennis, vakmanschap en netwerken. Ed Willems zal voorlopig het Bestse kantoor onder de vertrouwde naam ERA Makelaardij Ed Willems voortzetten. Zijn opvolgers zullen in de toekomst tot ERA makelaardij PLUS toetreden.

Dichtbij de klant
Basis is dat iedere ERA PLUS makelaar heel dicht bij zijn klant staat en door zijn ondernemerschap effectievere dienstverlening kan aanbieden. Daarnaast zijn de ERA PLUS makelaars juist nu in staat om tot transacties te komen, gesteund door klantvriendelijke acties en programma’s zoals ERA HelpMee, ERA landelijke open huizen route, ERA garantie en de ERA omwonendenmailing.

De ERA PLUS makelaar wordt continue getraind in verkoop- en marketing technieken. Daarnaast zijn ze als geen ander op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/eraplus

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ERA vb&t makelaars in Vestdijk 180, Eindhoven Noord-Brabant 5611 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5611 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819995]