Eric van Horrik Fotografie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Daalakkersweg 2 124 , 5641 JA Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Eric van Horrik Fotografie

Eric van Horrik Fotografie

Als fotograaf streef ik ernaar om samen met jou een zo mooi mogelijk beeld neer te zetten waar zowel jij als ik zelf helemaal tevreden mee zijn! Door goed naar je te luisteren en te zorgen voor een fijne en ontspannen sfeer komen we altijd tot een zeer mooi eindresultaat.

Studio of lokatie

De fotosessie kan plaatsvinden op lokatie, dat kan een mooie plek zijn die je al langer op het oog hebt, maar het kan bijvoorbeeld ook bij je thuis. Een andere optie is in mijn fotostudio te Eindhoven!!

Het adres van de fotostudio is:
Daalakkersweg 2-124
5641 JA Eindhoven

Let op, de studio is uitsluitend te bezoeken op afspraak

Bruiloft

Voor het fotograferen van jullie allermooiste dag vind ik het erg belangrijk om in te spelen op jullie specifieke wensen en dit vooraf samen door te nemen want het is tenslotte jullie dag! Graag wil ik hierin creatief met jullie meedenken. Het maken van een prachtig fotoboek behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor vragen en tarieven kunt u contact opnemen via het e-mail formulier of bellen met 0642042920 maar ik ben ervan overtuigd dat we er met de prijs wel samen uit komen!

Prijzen

De prijs is afhankelijk van je specifieke wensen en hierbij is alles bespreekbaar! Om een voorbeeld te geven (voor niet zakelijk gebruik): een fotosessie van 1 uur bij mij in de studio voor €89,- incl. btw. Voor max. 4 personen. Dit is inclusief standaardbewerking (kleur of zw/w en 20 foto's in hoge resolutie in een online gallery zonder watermerk.

Tegen meerprijs kun je uiteraard ook kiezen voor afdruk op canvas, di-bond of plexiglas.

Nieuw Xpozer:

Uw foto's hebben nog nooit zo strak aan de muur gehangen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/EricvanHorrikFotografie/
Twitter: https://twitter.com/EvHorrik

Categorieën: Photographers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Eric van Horrik Fotografie in Daalakkersweg 2 124, Eindhoven Noord-Brabant 5641 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5641 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3743433]