Springles voor studenten in Eindhoven

Door: ESRV Concorde  03-04-2013
Trefwoorden: Eindhoven, Studenten, Paardrijden

ESRV Concorde heeft naast de reguliere dressuurlessen twee springlessen. Deze lessen vinden eenmaal per maand plaats op zaterdagochtend. De lessen vinden plaats van 8.45 uur tot 10.00 uur. Inclusief afbouwen van het parcours in de winter. Half-gevorderde springles De half-gevorderde springles is voor ruiters die een goede dressuurbasis hebben, maar nog geen of weinig springervaring. Ondertussen is de les alweer even bezig en heeft iedereen bijgeleerd. Deze les is echter nog steeds toegankelijk voor studenten zonder springervaring, mits ze dressuurmatig goed genoeg rijden. De manege heeft een aantal hele lieve springpaarden die elke ruiter over de hindernis helpen. De les vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats. Gevorderde springles Voor onze leden en donateurs met wat meer ervaring met springen hebben we de gevorderde springles. Deze les vindt elke derde zaterdag van de maand plaats. In deze les rijden veel ruiters op jonge paarden die nog het een en ander moeten leren op het gebied van springen. Mocht je de basis van het springen kunnen dan kan je op een lief paard ook goed aan deze les deelnemen. Ook voor de springles kan je een leskaart voor tien lessen kopen. Deze kost 175 euro. Net als bij de dressuurles krijg je 25 euro terug van het sportcentrum bij inlevering van een volle kaart.

Trefwoorden: Eindhoven, Goedkoop paardrijden, Paardrijden, Springen, Studenten,

Andere producten en diensten van ESRV Concorde

Beginnerscursus van ESRV Concorde thumbnail
03-04-2013

Beginnerscursus

Jaarlijks organiseert ESRV Concorde een beginnerscursus. Hierbij leren tot maximaal 16 ruiters de basis van het paardrijden en verzorgen van


Dresuurles voor studenten in Eindhoven van ESRV Concorde thumbnail
15-05-2012

Dresuurles voor studenten in Eindhoven

- Leuke en leerzame lessen - Goedkoopste manier om paard te rijden in Eindhoven als student! - Gezellige club studenten die dezelfde passie delen - Naast de lessen nog een veelal leuke sociale en paard-gerelateerde activiteiten!