Fides Vertaalservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tivolilaan 69 , 5645 GE Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Fides Vertaalservice

De oprichters van Fides Vertaalservice hebben tot 1993 bij het vertaalbureau van DAF gewerkt, waar zij technische en commerciële vertalingen vervaardigden. In 1993 hebben zij in Eindhoven hun eigen vertaalbureau opgericht onder de naam Fides Vertaalservice. De naam Fides staat voor betrouwbaarheid en accuratesse. Fides Vertaalservice is een allround vertaalbureau, dat
vertalingen voor elk vakgebied en in elke taal kan leveren

Ons specialisme is het leveren van een kwalitatieve totaaloplossing voor vertalingen voor de zakelijke markt (B2B), snel en vertrouwd, tegen een scherpe prijs. We beschikken hiervoor over een uitgebreid netwerk van professionele (beëdigde) vertalers, native speakers, zodat u de zekerheid heeft van vertalingen van betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit in alle talen.

Bovendien werken wij voor efficiëntie en kostenbesparing met vertaalprogramma's. Deze werkwijze is vooral geschikt voor steeds terugkomende teksten zoals handleidingen en werkplaatsinstructies. Behalve een kostenbesparing bieden vertaalprogramma's ook de mogelijkheid eenvoudig per klant of per onderwerp consistente terminologie te gebruiken en databases op te bouwen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Translating and Interpreting Service

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Fides Vertaalservice in Tivolilaan 69, Eindhoven Noord-Brabant 5645 GE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5645 GE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826633]