Hbk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houthalenlaan 11 , 5628 PW Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Hbk

Sinds 1999 verzorgen wij voor verschillende bedrijven en particulieren naar volle tevredenheid bedrijfs- en koeriersdiensten. Voor vrijwel alle facilitaire en logistieke vraagstukken hebben wij een passende oplossing.
Door to door delivery:
Hierbij kunt U zeker zijn dat de zending die we bij U laden rechtstreeks bij de door U opgegeven bestemming word afgeleverd. Wij kunnen dan ook bij aanvang van de rit zeer nauwkeurig aangeven wanneer de zending word afgeleverd.
Value added transport:
Hierbij bieden wij niet alleen een vlekkeloos transport aan maar ook extra service. Hierbij kunt U denken aan inhuizen en/of montage van uw goederen of het uitpakken en plaatsen van uw apparatuur en het retour nemen van emballage. Wij willen hiermee de diensten van uw organisatie uitbreiden en uw klanten daarmee van dienst zijn
Deliver in person:
Hierbij garanderen wij dat we uw zending persoonlijk afgeven aan de gewenste persoon die U voor ogen hebt. Na het tekenen van de vrachtbrief kunnen wij U telefonisch op de hoogte stellen of indien gewenst een afbeelding van de vrachtbrief doormailen of appen
Track & trace:
Onze voertuigen zijn voorzien van track & trace zodat wij ten alle tijden weten te vertellen waar uw zending zich bevind. Dit geld voor heel Europa.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Hbk in Houthalenlaan 11, Eindhoven Noord-Brabant 5628 PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5628 PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3719843]