Hoogen & Ruijters Advocaten Van den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paradijslaan 42 A , 5611 KP Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hoogen & Ruijters Advocaten Van den

Van den Hoogen & Ruijters Advocaten heet u welkom.

Ons kantoor bestaat sinds 1987. In eerste instantie is het kantoor gestart als een nichekantoor met als specialisatie het vreemdelingenrecht. Sinds de oprichtingsdatum heeft het kantoor de rechtsgebieden waarop het actief is uitgebreid. Door de meer dan twintigjarige ervaring kan ons kantoor u thans naast specifieke kennis op het gebied van vreemdelingenrecht en strafrecht ook behulpzaam zijn op velerlei andere rechtsgebieden. Op grond van onze jarenlange proceservaring menen wij u dan ook in de rechtszaal adequaat terzijde te kunnen staan, dan wel door middel van advisering juist een gerechtelijke procedure te kunnen voorkomen.

De clientele van ons kantoor varieert van prive-personen tot (zelfs internationaal opererende) ondernemingen. Voor onze buitenlandse clientele hebben wij op onze website (www.vdhradvocaten.nl) nadere informatie omtrent de door ons bestreken rechtsgebieden vermeld in een aantal talen.

Op dit moment zijn wij gevestigd aan de Paradijslaan 42 te Eindhoven (2e etage). Ons kantoor is centraal gelegen op loopafstand van het gemeentehuis van Eindhoven. Mede hierdoor zijn wij zeer gemakkelijk bereikbaar. In de directe omgeving is een veelheid aan parkeergelegenheid en ook via het openbaar vervoer is ons kantoor goed bereikbaar.

Op onze website www.vdhradvocaten.nl vindt u nadere informatie over de op ons kantoor werkzame advocaten, onze rechtsgebieden, de bereikbaarheid en tarieven. Daarnaast kunt u via de contactpagina gerichte vragen stellen aan de desbetreffende advocaat. Dit geheel conform de filosofie van ons kantoor zijnde een toegankelijke en benaderbare opstelling richting onze clienten.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogen & Ruijters Advocaten Van den in Paradijslaan 42 A, Eindhoven Noord-Brabant 5611 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5611 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827098]