Hout BV Elektro-Service Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Croy 14 , 5653 LD Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Hout BV Elektro-Service Van

Voortgekomen uit de elektrotechniek met het klassieke licht, kracht- en zwakstroom heeft van Hout Elektro-Service in de ruim 27 jaar dat zij bestaat, diverse specialismen aan haar mogelijkheden toegevoegd.
Daardoor zijn wij ontwikkeld tot één aanspreekpunt waar u met al uw wensen en vragen terecht kunt. U heeft dus ook maar met één bedrijf te maken hetgeen u vele voordelen biedt, en kunnen wij u van dienst zijn op een zeer breed technisch gebied.

Ons bedrijf bestaat uit een team van 8 personen die dagelijks met vol enthousiasme met hun werkzaamheden bezig zijn. "Teamwerk" en "de klant" staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij het woord "kwaliteit" centraal staat.

Persoonlijk contact en overleg met onze opdrachtgevers klinkt bij al onze medewerkers normaal in de oren en is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij beschikken over een ruime domotica-showroom. In deze showroom kunnen wij u uitstekend informeren en laten zien wat de mogelijkheden zijn op een breed elektrotechnisch vlak.

Genoeg redenen om in alle rust een bezoekje aan onze showroom te brengen en onder het genot van een kopje koffie of thee te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u alleen even wilt kijken naar bijvoorbeeld een bepaald soort schakelmateriaal of een bepaald soort verlichingsarmatuur kunt u altijd even bij ons langskomen. Indien één van onze technische mensen aanwezig is, zal deze met alle plezier u een en ander laten zien.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanhoutelektro/

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hout BV Elektro-Service Van in Croy 14, Eindhoven Noord-Brabant 5653 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5653 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826910]