Ed Holtzer nieuwe manager Managed Services bij Ictivity

Ed Holtzer nieuwe manager Managed Services bij Ictivity van Ictivity Groep

Door: Ictivity Groep  12-01-2009

Ed Holtzer nieuwe manager Managed Services bij Ictivity


Eindhoven, 12 januari 2009

Per 1 januari jl. is Ed Holtzer begonnen als de nieuwe manager van Managed Services bij Ictivity. Ed is verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het Managed Services portfolio en het Ictivity Shared IT Center (ISIC). Holtzer heeft zijn sporen o.a. verdient bij AAC Cosmos en Key ICT. Bij deze laatste organisatie als programmamanager en consultant op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen. Ed is al 25 jaar werkzaam in het ICT wereldje, en kent hierdoor als geen ander de valkuilen van de ICT processen bij bedrijven en non-profit organisaties, waardoor hij een waardevolle aanvulling is voor het team van Ictivity.

Over Ictivity:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen.

De kernactiviteiten van Ictivity bestaan uit:
• Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
• Staffing – detachering & outtasking
• Training – ICT gerichte opleidingen
• Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties

Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl