3 professionals van Ictivity benoemd tot VMware vExpert

Door: Ictivity Managed Services  12-07-2011
Trefwoorden: rotterdam, Eindhoven, Expert

Vol trots kunnen we mededelen dat drie professionals van Ictivity de prestigieuze VMware vExpert status hebben gekregen!

De award wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Virtualisatie deskundige Edwin Friesen (oprichter van het Application & Desktop Delivery team binnen Ictivity) weet deze award nu al voor de derde keer in de wacht te slepen. Voor collega Senior Solution Specialist Ivo Beerens is het de eerste keer. Ook de VMware trainer Michael Wilmsen van Ictivity Trainingen wist deze status te bemachtigen.

VMware deelt selectief deze awards uit aan personen voor het delen van kennis en ervaring over virtualisatie. De Ictivianen hebben deze prestigieuze award gekregen voor hun jarenlange uitzonderlijke inzet en bijdrage aan de VMware gebruikers community. Ze mogen zich een jaar lang VMware vExpert noemen.

“De VMware vExpert Award is dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De vereiste voor nominatie zijn sterk aangescherpt waardoor de VMware vExpert Award verder is geprofessionaliseerd. Het voelt goed om wederom benoemd te zijn tot vExpert en ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe kennis op een hoogwaardig niveau wordt gedeeld.” Aldus Edwin Friesen.

Ook Ivo Beerens is erg trots op deze titel. “Ik ben erg vereerd dat ik de VMware vExpert Award heb gekregen. Dit biedt mij en mijn team weer mooie kansen, zowel intern als naar onze klanten toe”.

Michael Wilmsen geeft aan ”Ik ben zeer trots dat ik de titel VMware vExpert Award gekregen heb, mede vanwege de VMware traingen die we ontwikkeld hebben hebben voor Ictivity Training.”

Trefwoorden: Award, Eindhoven, Expert, Ictivity, Ictivity Groep, Ictivity Managed Services, Managed Services, rotterdam, Vmware, Vmware Training, www.ictivity.nl, www.ictivityms.nl, www.ictivitytraining.nl,

Contact Ictivity Managed Services

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Ictivity Managed Services

Ictivity IT Culinair - 6 oktober 2011 van Ictivity Managed Services thumbnail
23-08-2011

Ictivity IT Culinair - 6 oktober 2011

Op 6 oktober 2011 organiseert de Ictivity Groep haar jaarlijkse kennisdag, locatie Kasteel Maurick te Vught , dit jaar met


Column Fabrice Mous Ictivity in Linux Magazine juli 2011 – Gevangen in de Wolken van Ictivity Managed Services thumbnail
21-07-2011

Column Fabrice Mous Ictivity in Linux Magazine juli 2011 – Gevangen in de Wolken

 Al zeker een jaar lijkt iedereen het te hebben over cloud computing . Dat wordt gepresenteerd als zo’n beetje de


Mous aan de slag als nieuwe directeur bij CRM specialist Outdare van Ictivity Managed Services thumbnail
07-06-2011

Mous aan de slag als nieuwe directeur bij CRM specialist Outdare

Eindhoven, 31 mei 2011 Begin dit jaar nam De Ictivity Groep de activiteiten over van de CRM* dienstverlener Outdare. In