BeLight! inspiratiecentrum brengt helende kunst op de markt

BeLight! inspiratiecentrum brengt helende kunst op de markt van Inspiratie Centrum Belight Creatieve Levenskunst

Door: Inspiratie Centrum Belight Creatieve Levenskunst  29-05-2009
Trefwoorden: Workshops, Kunst, Persoonlijke Ontwikkeling

Renate vullings van BeLight! inspiratiecentrum heeft een collectie helende en inspirerende schilderijen, posters en ansichtkaarten uitgebracht, die bekrachtigen en je welzijn vergroten. Nieuw in de collectie zijn de chakra's, met hun helende werking door symbolen en kracht-edelstenen. Verder zijn er op Thaise boeddha's geinspireerde werken, die krachtige symbolen in zich dragen, die door boeddhistische monniken worden gebruikt voor bescherming en geluk. Ook vind je in de collectie materiekunst, geïnspireerd op de natuur.
Op dit moment hangt het werk tot eind juni geëxposeert in de Openbare Bibliotheek Herzenbroeken aan de Urkhovenseweg in Eindhoven. Vandaaruit gaat het rechtstreeks naar MMC (maxima medisch centrum) Eindhoven. Deze expositie duurt van 30 juni t/m 8 september. Daarna is het werk op afspraak te bewonderen op het BeLight! inspiratiecentrum-atelier in Eindhoven. Het werk is ook te zien op de website www.BeLight-inspiratiecentrum.nl of op http://renatevullings-schildertdoor.blogspot.com/
De schilderijen, ansichtkaarten en posters zijn te koop bij BeLight! inspiratiecentrum, op het streekfestival "het groene woud' http://www.streekfestival.com/ en op vrouwenfestival Lorelei, www.loreleifestival.nl alwaar je ook je eigen helende kunstwerk kunt maken of andere workshops kunt volgen onder begeleiding van de kunstenaar.
Buiten deze festivals om kun je voor het maken van je eigen helende kunstwerk, bij het atelier terecht. Ook worden hier workshops en cursussen ontwikkeld en gegeven die creativiteit combineren met persoonlijke ontwikkeling.

Trefwoorden: Ansichtkaarten, Atelier, Boeddha's, Boeddhistische Monniken, Chakra's, Cursussen, Expositie, Helende Energie, Helende Kunst, Heling, Inspiratie, Kunst, Materiekunst, Persoonlijke Ontwikkeling, Posters, Schilderijen, Symbolen, Welzijn, Wijsheid, Workshops,

Contact Inspiratie Centrum Belight Creatieve Levenskunst

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share