Intelligentia ICE

Afdrukken

Is Intelligentia ICE incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leidingstraat 43 , 5617AJ Eindhoven, Noord-Brabant

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Intelligentia ICE

In de hippe wijk Strijp-S schieten de leukste tentjes uit de grond! Een van de nieuwere concepten is Tastebar Intelligentia ICE. Een erg lekker adresje voor de meest bijzondere ijsjes! Het industriële pand is prachtig ingericht en tegelijkertijd erg toegankelijk voor de kids. Elke maand heeft een thema hier, waar de smaken ijs op afgestemd zijn.
Vorige maand was de surrealistische wereld van Alice in Wonderland het uitgangspunt en ontdekte Noa het prinsessenijs (suikerspin-smaak!). In de maand augustus staan Tribal flavours centraal.
Het gaat de ondernemers Bjorn Cocu en Sabine Gubbels erom mensen een smaakbeleving te geven. En dat lukt door bijzonder gewaagde combinaties! Een paar smaken uit de Tribal flavours-maand zijn: Kokos, Pure chocolade met rode peper, Wasabi, Sereh Gember en Avocado maar ook eenvoudigere smaken waar de kindjes erg van genieten zoals appel-peer, watermeloen en mandarijn-kumquat. Elke keer weer een verrassing! Naast ijsjes zijn er ook desserts, koffie en choco

Kaart

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Intelligentia ICE in Leidingstraat 43, Eindhoven Noord-Brabant 5617AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ijssalon diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Ijssalon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5617AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813494]