Voorbereiding CISSP examen nu ook mondeling beschikbaar

Voorbereiding CISSP examen nu ook mondeling beschikbaar van International Management Forum

Door: International Management Forum  13-02-2009
Trefwoorden: Cissp, Opleiding Cissp

In navolging van onze schriftelijke cursus ter voorbereiding van het officiële CISSP examen van (ISC)2 bieden we vanaf heden ook een mondelinge variant incl. examentraining.

Deze 10-daagse opleiding onderscheidt zich niet alleen door de focus op het behalen van het examen maar ook door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk. Doordat één CISSP domein per week wordt behandeld is er voldoende gelegenheid de informatie uit te diepen en u eigen te maken.

Om CISSP gecertificeerd te worden dient u, naast het succesvol afronden van het examen, over ten minste 5 jaar relevante werkervaring te beschikken in ten minste twee CISSP domeinen. Als u zich korter dan 4 jaar bezighoudt met de beveiliging van informatiesystemen is deze cursus ook zeer zinvol. In dit geval kunt u namelijk (ISC)2 associate worden. Na meer ervaringsjaren kunt u dan alsnog gecertificeerd worden.

Na het succesvol afronden van het examen mag u de CISSP titel voor 3 jaar voeren. Om uw titel na deze periode te mogen blijven voeren, dient u te kunnen aantonen jaarlijks minimaal 40 uur te besteden aan uw professionele ontwikkeling. (ISC)2 meet uw inspanning en kent hieraan punten toe, de zogenaamde 'Continuing Professional Education' (CPE) credits.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen. Inmiddels geven we al bijna 20 jaar cursussen uit op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. Onze internationale cursussen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Trefwoorden: Cissp, Opleiding Cissp

Contact International Management Forum

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share