J & S Bedrijfsdiensten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Sleutel 14 , 5652 AS Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over J & S Bedrijfsdiensten BV

J&S bedrijfsdiensten is al ruim 20 jaar sterk in schoonmaakwerk. We hebben een vlekkeloze reputatie als het gaat om schoonmaakonderhoud. Gewoon schoon is bij ons niet genoeg: wij presteren graag beter dan u van een schoonmaakbedrijf verwacht.

Het opbouwen van langdurige persoonlijke relaties met opdrachtgevers vinden wij belangrijk: we werken met een vast professioneel en gemotiveerd team en met vaste invalkrachten. Door onze 24-uurs calamiteitenservice zijn we continu inzetbaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Problemen worden zo snel en vakkundig verholpen.

We denken ook graag mee over gebouwenbeheer en -inspectie, de toepassing en het onderhoud van materialen. Voor nieuwbouw en renovatie. Van glasbewassing en gevelreiniging tot graffitiverwijdering en tapijtreiniging: voor ons is het vanzelfsprekend. Of het nu gaat om kantoren, industrie, recreatie, onderwijs of de zorgsector: wij zijn sterk in schoonmaakwerk!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is J & S Bedrijfsdiensten BV in De Sleutel 14, Eindhoven Noord-Brabant 5652 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5652 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816929]