Kentalis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Castilielaan 8 , 5629 CH Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Kentalis

Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is voor u of uw kind, wilt u zorg en behandeling op maat. Ook wanneer deze gehoor-, taal- of spraakproblemen (TOS) in combinatie gaan met een vorm van autisme of een verstandelijke beperking, kunt u rekenen op zorg van Kentalis. Wij onderzoeken wat er precies aan de hand is en samen met u maken wij, als wij hier een goed beeld van hebben een persoonlijk plan. Dit plan wordt besproken met u en daarna starten we met de best passende begeleiding en behandeling. Dit kan bijvoorbeeld vroegbehandeling, een training, therapie of een naschools behandeltraject zijn. Wij bieden de zorg aan veel cliënten thuis of op een locatie van Kentalis in de buurt. Een hele dag, na school of werk, of voor een sessie van een uur. Zorg en behandeling op maat. Dichtbij georganiseerd en altijd passend bij uw mogelijkheden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/kentalis

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Kentalis in Castilielaan 8, Eindhoven Noord-Brabant 5629 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5629 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821898]