Koen van Heeswijk Architect

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Icaruslaan 23 , 5631 LH Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Koen van Heeswijk Architect

BUREAU

KOENVANHEESWIJKARCHITECTEN is een ambitieus architectenbureau. Vanuit een onbegrensde fascinatie voor het vak profileert het bureau zich in een breed werkveld. Het bureau is actief op het gebied van architectuur en interieur zowel bij nieuwbouw, herbestemming als renovatie. Gespecialiseerd in integraal benaderde ontwerpen met een duurzame, energetische toekomstvisie.

VISIE
In de ontwikkeling van elk ontwerp staat het zoeken naar de essentie van de opgave centraal. De dialoog met de opdrachtgever en een zorgvuldige inpassing in de omgeving spelen hierbij een belangrijke rol. Zo ontstaan eenvoudige en krachtige concepten die zo kritisch en consistent mogelijk worden uitgewerkt. Het bureau streeft naar gebouwen met een eigen karakter, bijzondere ruimtelijkheid, zorgvuldige detaillering en een duurzame materialisering. Ingetogen, scherp gesneden, harmonieus en toekomstgericht zijn kenmerken die bij onze projecten passen.

ENERGETISCHE OPTIMALISATIE
De continue zoektocht naar energetische optimalisatie wordt gedreven door een sterk geloof in de toekomst en de gedachten dat we als persoon maar een korte periode gebruik mogen maken van al het moois om ons heen. Zo ook bij gebouwen, we ontwerpen gebouwen voor langere tijd dan ons eigen bestaan. Bij het ontwerpen dien je te hebben nagedacht over de toekomst en welke impact het bouwen van het object heeft op de omgeving en het milieu. Juist omdat duurzaamheid hierbij een uitgehold begrip is geworden, spreken we liever van energetische optimalisatie.

Als gevolg van jarenlange ervaring in de installatietechniek & verduurzamingadvisering loopt KOENVANHEESWIJKARCHITECTEN voorop in de integrale benadering van het ontwerpproces. Door vanaf de start van het ontwerpproces de gewenste duurzaamheidambitie, energetisch doelstellingen en milieubelasting te beschouwen en continu te monitoren en bij te sturen krijgt de opdrachtgever optimaal inzicht over het te behalen resultaat.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Koen van Heeswijk Architect in Icaruslaan 23, Eindhoven Noord-Brabant 5631 LH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architects diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Architects per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5631 LH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824757]