LAUDY Bouwservice Eindhoven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Limburglaan 24 , 5652 AA Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over LAUDY Bouwservice Eindhoven

LAUDY Bouw & Ontwikkeling b.v. is een bouwonderneming en projectontwikkelaar die bestaat sinds 1852 en actief is in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Wij zijn een zelfstandig opererende dochter van Ballast Nedam en gespecialiseerd in de nieuwbouw, renovatie en restauratie van uitiliteitsgebouwen, industriegebouwen en woongebouwen. Tevens verzorgen wij onder de naam LAUDY Bouwservice alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in de woningbouw en utiliteitsbouw. Met kantoren in Sittard en Eindhoven en satelietvestigingen in onder meer Den Bosch, Helmond en Arnhem/Nijmegen bevinden we ons midden in ons werkgebied: Zuid-Nederland. Als productverantwoordelijk bouwondernemer kan LAUDY de integrale verantwoordelijkheid en coördinatie voor de gehele bouwkolom op zich nemen. Onze organisatie is ISO 9001, ISO 14001, FSC en VCA** gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Vakgroep Restauratie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/laudybouw

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is LAUDY Bouwservice Eindhoven in Limburglaan 24, Eindhoven Noord-Brabant 5652 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5652 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226235]