Lekkageservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bredalaan 159 , 5652 JD Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Lekkageservice

Wij zijn van huis uit gestart als installateur voor nieuwbouw, en renovatieprojecten.
Door de groei aan klanten met kleine lekkages die niet of laat hun probleem opgelost kunnen krijgen zijn wij in 2001 gestart met Lekkageservice.
Lekkageservice lost kleine calamiteiten sneller op dan een installateur, omdat die vaker is ingesteld op vaste, en geplande werkzaamheden.
Lekkageservice probeert ten alle tijden iemand paraat te hebben staan om voorrangshulp te bieden, en om deze calamiteiten zo snel mogelijk op te lossen.

Met onze vooruitziende blik en graag onafhankelijke positionering in de markt zijn wij gestart met een detectie programma.
Steeds vaker kwamen wij door onze reparaties in aanmerking met detectiebedrijven die detecteren en vervolgens een kruisje op de muur zetten en dan door een ander bedrijf moest worden gerepareerd, een zeer omslachtig en tijdsrovende methode om klanten te helpen met hun probleem.
Omdat wij dachten doeltreffender te kunnen functioneren heeft lekkageservice deze twee werkzaamheden gecombineerd met het voordeel van onze aanpak, het feit dat een lekkage altijd wordt gemaakt of deze nu te repareren is zonder detectie apparatuur of met detectieapparatuur.
Tenslotte wil iedereen zijn probleem zo snel mogelijk opgelost hebben.

Ons programma heeft als doel, de meest moeilijke en onvoorspelbare lekkage te detecteren en te repareren.
De volgorde is dan ook gebaseerd op doeltreffendheid.
Onze monteur heeft een volledige montage / detectieauto tot zijn beschikking.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lekkageservice in Bredalaan 159, Eindhoven Noord-Brabant 5652 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5652 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824178]