LEWIS breidt wereldwijd netwerk uit met kantoor in New York

Door: Lewis Communications  15-02-2006
Trefwoorden: Public Relations, Opening

15 februari 2006  - Eindhoven - LEWIS, het internationale PR-bureau, opent een nieuw kantoor in New York City. Door de uitbreiding beschikt LEWIS nu over vijf kantoren in de USA en zeventien vestigingen wereldwijd. Het nieuwe kantoor opent zijn deuren op 2 Penn Plaza, naast het entertainmentcomplex Madison Square Garden in Midtown Manhatten.

De vestiging in New York City wordt aangestuurd door LEWIS-veteraan Steve Capoccia, eerder verantwoordelijk voor het opstarten van LEWIS Boston. Steve brengt 20 jaar aan journalistieke, technische en Fortune-100-ervaring met zich mee.

“Nu onze vestiging in Boston volwassen is, willen we aan de vraag van onze klanten beantwoorden en een kantoor openen in één van de grootste steden ter wereld: New York,” zegt Marieke van Zuien, general manager bij LEWIS Benelux. “LEWIS New York opent zijn deuren met een fantastische groep klanten, waaronder IGA Partners, Managed Objects en ActivePoint."

IGA Partners is een aanbieder van in-game advertising-oplossingen voor de videogamemarkt en werkt sinds kort met LEWIS samen op internationaal niveau.

“New York is een strategisch kantoor voor LEWIS, van waaruit we nieuwe diensten kunnen bieden om aan de eisen van wereldwijd opererende bedrijven te voldoen,” zegt Morgan McLintic, vice president en senior partner bij LEWIS. “Met de ervaring die Steve heeft is hij dé aangewezen persoon om deze rol te gaan vervullen."

Trefwoorden: Opening, Public Relations

Contact Lewis Communications

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share