Liebregts Kappers Intercoiffure

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Klerklaan 4 , 5624 BC Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Liebregts Kappers Intercoiffure

Liebregts Kappers Intercoiffure bestaat uit masterstylisten en topstylisten met een realistische kijk op de haarmode in combinatie met het type.

Wij spreken niet alleen over de looks en trends van dit moment, maar wij proberen uw persoonlijke schoonheid te benadrukken.
Om een top resultaat te bereiken, zijn wij niet alleen getraint in het kappersvak maar ook vooral om heel goed naar u te luisteren!

Het gaat er niet om wat u juist wel of niet moet doen, maar wij gaan samen met u op zoek naar wat bij u en uw levensstijl past.

Wij hopen dat uw bezoek aan onze kapsalon een waardevolle aanvulling zal zijn voor uw persoonlijke uitstraling en uw zelfvertrouwen. Wij streven ernaar dat u met uw kapsel elke dag geniet en er zich prettig bij voelt.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Liebregts Kappers Intercoiffure in De Klerklaan 4, Eindhoven Noord-Brabant 5624 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5624 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821822]