Logeerhuis en hospice In Via

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aalsterweg 289 B , 5644 RE Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logeerhuis en hospice In Via

Logeerhuis en hospice In Via is een zorgvoorziening van het Sint Annaklooster, In Via biedt een tijdelijk thuis met 24-uurs zorg aan mensen die dat, om wat voor reden dan ook, nodig hebben. Daarnaast biedt In Via ook gespecialiseerde, palliatieve zorg aan terminale gasten.

Gasten verblijven in een huiselijke en persoonlijke sfeer en ontvangen de zorg en rust die op dat moment belangrijk is. Bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname of ter ontlasting van de mantelzorger.

Door de huiselijke inrichting van de appartementen en de gezamenlijke woonkamer, dagelijks versbereide maaltijden, de klantvriendelijke benadering en de professionele verpleegkundige zorg voelen gasten en hun naasten zicht snel thuis en op hun gemak.

Logeerhuis en hospice In Via ligt in een bosrijke en sfeervolle omgeving van 'Eikenburg' aan de Aalsterweg in Eindhoven.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Logeerhuis en hospice In Via in Aalsterweg 289 B, Eindhoven Noord-Brabant 5644 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5644 RE, Nederland

 • Arie Van Mil Bedden

  Hoogstraat 14 Eindhoven Noord-Brabant 5611 JR

 • Hypocasa

  Keizersgracht 17 Eindhoven Noord-Brabant 5611 GC

 • Thoma

  Leemkuil 27 -33 Eindhoven Noord-Brabant 5626 EA

 • Daf Trucks

  Hugo van der Goeslaan 1 Eindhoven Noord-Brabant 5643 TW

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827020]