Master it Training officieel RES Authorised Learning Center

Master it Training officieel RES Authorised Learning Center van Master It Training

Door: Master It Training  23-09-2008

Eindhoven, 23 september 2008 - RES Software breidt zijn dienstverlening uit met de oprichting van ‘RES Authorised Learning Centers’. Een drietal opleiders waaronder Master it Training hebben, na succesvol afronden van een speciaal trainingsprogramma, inmiddels de status van ‘Authorised Learning Center’ bereikt.

RES Authorised Learning Centers bieden het volledige aanbod van producttrainingen. Om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen, werkt RES Software volgens het zogenaamde train-de-trainerprincipe. Dit betekent dat de toekomstige trainers eerst alle producttechnische certificaten moeten behalen en vervolgens een trainersprogramma succesvol moeten afronden.

Naast het voordeel van een breder en kwalitatief beter trainingsaanbod, verbetert het nieuwe certificeringsprogramma van RES Software ook de geografische spreiding van producttrainingen in Nederland. Klanten kunnen hierdoor binnen hun eigen regio producttrainingen volgen. Ze hebben hierbij de zekerheid dat het betreffende trainingscentrum alle kennis in huis heeft op het gebied van RES PowerFuse en RES Wisdom en dat die kennis goed wordt overgebracht.

“Wij zijn erg trots dat we een RES Authorised Learning Center zijn”, stelt Jasper Voorhoeve van Master it Training.“RES Software is een goede partner voor ons en doordat wij beide veel waarde hechten aan een gedegen kennisoverdracht, is dit certificeringsprogramma voor alle partijen waardevol. De eerste producttrainingen voor RES Software gaan deze maand van start.”

“Wij vinden het belangrijk om ook op het gebied van opleiding de hoogste kwaliteit te kunnen bieden”, zegt Eddie van Ravesteijn van RES Software. “Bij gecertificeerde trainingscentra mogen onze klanten een training verwachten, die hen in staat stelt, de kwaliteit van de implementatie van onze producten te verhogen. Master it Training heeft aangetoond het gewenste niveau te kunnen bieden en dat is absoluut een uitstekende prestatie.”

 # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over RES Software
RES Software is een Nederlandse leverancier van oplossingen die het beheer van Microsoft Windows®-omgevingen vereenvoudigen. RES Software-oplossingen kennen een aanzienlijke afname in complexiteit en kosten van het beheren van Microsoft Windows-omgevingen en verhogen de productiviteit van gebruikers en IT-medewerkers.

RES Software, opgericht in 1999, ontwikkelt zijn producten in nauwe samenwerking met zijn klanten. Meer dan 2.000 organisaties wereldwijd gebruiken producten van RES Software. Strategische partners van RES Software zijn Citrix®, VMware® en Microsoft®.. RES Software werkt met een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners. Meer informatie is beschikbaar op: www.ressoftware.nl

Over Master it Training; better training, better people
Master it Training verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Het aanbod is breed en bestaat uit ruim 450 verschillende IT trainingen, van een basistraining Word tot een compleet MCITP traject. Dankzij een uniek 100% maatwerk leersysteem en een flexibele, klantgerichte manier van werken hebben inmiddels vele bedrijven en organisaties gekozen voor de kwaliteit van Master it Training. Meer informatie is beschikbaar op: www.master-it.nl of ga direct naar de RES training en cursus pagina.