Master it Training ontvangt IITT kwaliteitskeurmerk

Master it Training ontvangt IITT kwaliteitskeurmerk van Master It Training

Door: Master It Training  13-11-2006

Nederlandse IT-opleider gecontroleerd op 140 punten

Eindhoven, 13 november 2006 - Master it Training, opleider op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering, heeft deze maand de accreditatie van het gerenommeerde Engelse Institute of IT-training (IITT) ontvangen. Het proces tot accreditatie is uitgevoerd door IITT Benelux, een dochterorganisatie van IITT UK en sinds 2005 actief in Europa. Master it Training is hierbij op 140 parameters gecontroleerd en geanalyseerd. De positieve score was voor IITT aanleiding om Master it Training te erkennen als officieel geaccrediteerde organisatie.

IITT is in 1995 door de Engelse regering opgericht in samenwerking met de IT-industrie. IITT meet opleidingsinstituten door en stelt vast hoe opleiders presteren. Dit gebeurt aan de hand van de kwaliteit van 140 parameters, ondergebracht in 20 key performance indicators. Is de kwaliteit goed, dan ontvangt het opleidingsinstituut een accreditatie.

Voor Jasper Voorhoeve, directeur van Master it Training, was IITT een bewuste keuze. “Wij laten op deze manier zien dat wij als opleider een duidelijke kwaliteitsstandaard bieden. Het interessante hierbij is dat IITT verder gaat dan een referentieonderzoek. Zo onderzoeken ze de kwaliteit van het studiemateriaal, de trainers, maar ook bijvoorbeeld de indeling van de trainingslocaties en -ruimtes. Onze klanten weten hierdoor dat het totaalplaatje klopt, een als kwalitatief goed ervaren training is immers van meerdere factoren afhankelijk.”

Master it Training is sinds 1999 actief op het gebied van IT trainingen, opleidingen en certificeringen voor het bedrijfsleven en de overheid. Al vanaf het begin weet Master it Training zich te onderscheiden middels de ‘Open Master Class (OMC)’-methode. Bij deze methode volgt de cursist, onder leiding van een gediplomeerde trainer, zelfstandig en volgens eigen wensen en voorkeuren zijn of haar training.

Jasper Voorhoeve: “Dat de OMC-methode al vanaf het begin succesvol is bewijst dat wij onze zaken al heel lang op orde hebben. Flexibel trainen betekent voor ons meer organisatorische en administratieve handelingen. Onze werkprocessen zijn daar op ingericht en kunnen feilloos inspelen op de wensen van de klant. Onze klanten waarderen dit en kiezen juist hiervoor speciaal voor Master it Training. Dat IITT ons hier onlangs voor heeft beloond, zien wij dan ook als een geweldig compliment!”

Master it Training is een Nederlandse onderneming.
Bezoek ook de website van Master it Training.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over Master it Training kunt u contact opnemen met Jasper Voorhoeve op nummer 040-23 23 390, of email naar [email protected].

Voor meer informatie over IITT kunt u contact opnemen met Hans van Oosterhout, Principal Consultant IITT Benelux, op nummer 0299-46 28 25, of email naar [email protected].