Zien is geloven!

Zien is geloven! van Metzger

Door: Metzger  26-06-2008
Trefwoorden: Egaliseren, Bouwstoffen, Instructiefilm

Zien is geloven! Mensen zijn visueel ingesteld.
Veel verwerkers willen zien hoe een klus gedaan moet worden of hoe een product werkt. Hoe kan men het beste een vloer egaliseren en welke producten dient men te gebruiken. Metzger heeft maar liefst 22 korte klus/ product films ontwikkeld.

Een Metzger product film is een korte klusgerichte instructie film. Een verwerker demonstreert een klus en wordt daarbij ondersteund door een voice-over. De film wordt afgesloten met enkele punten als samenvatting. Bij de ene instructie film gaat het om een klus waar 1 product voor nodig is en bij een andere klus worden er bijvoorbeeld 3 producten gebruikt.

Metzger levert op dit moment een totaalassortiment met zo’n veertig verschillende
producten. Kenmerkend voor het assortiment is dat het compact is en een oplossing biedt voor vele bouwklussen.

Onze producten zijn ingedeeld naar vier categorieën: voorbereiden, verbeteren, herstellen en
beschermen. Elke categorie heeft een eigen kleur die doorgevoerd is in de verpakking van de desbetreffende producten. Dit kleurgebruik zorgt voor herkenning en een duidelijk overzicht in de productschappen van uw vakhandelaar.

Zowel de baliemedewerker als de eindgebruiker kan er profijt bij hebben. Surf even naar www.metzger.nl en ga direct naar een overzicht van alle product films of klik op de link onder het product waar je een kort instructie film van wilt zien.

Enkele voorbeelden zijn:
- Egaliseren van vloeren
- Impregneren van de gevel
- Voorstrijken (van diverse ondergronden)

Trefwoorden: Bouwstoffen, Egaliseren, Flevopol, Instructiefilm, Metzger, Productfilm, Productfilms, Rhinodek,