MeubelenvoorU

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hastelweg 234 A , 5652 CM Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over MeubelenvoorU

MeubelenvoorU is opgericht door Hans Schepers. Hans is al jarenlang werkzaam in de meubelbranche. In het verleden heeft hij zelf meubelen geproduceerd. Door zelf te produceren weet hij als geen ander hoe een meubel er van binnen en van buiten uit hoort te zien. Door jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers heeft hij scherpe prijzen kunnen bedingen. Juist door deze contacten kunnen wij u nu laten
Profiteren van een goed aanbod tegen een zeer scherpe prijs!

U vindt op in onze webwinkel een variatie aan diverse meubelen voor u zoals hoekbanken, bankstellen, tafels, fauteuils etc. Naast onze webwinkel hebben wij ook een showroom aan de Hastelweg 234A te Eindhoven.

Heeft u nog vragen, andere afmeting? U hoeft niet perse in de webwinkel te bestellen. U bent vrij om ook in onze showroom te bestellen.

Wij zijn gevestigd in het "oude" gedeelte van de Hastelweg te Eindhoven. Om kosten te besparen heeft MeubelenvoorU er o.a. voor gekozen niet een duur en luxe winkelpand te betrekken maar een oude fabriekhal en niet alle dagen geopend te zijn, deze keuzes geeft MeubelenvoorU de mogelijkheid de kosten voor u laag te houden.

Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak of kom langs tijdens een van onze openingstijden.

Ook voor een herstoffering kunt u tijdens een van onze openingstijden terecht of kijk eens op www.hansschepers.nl

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/meubelenvooru

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MeubelenvoorU in Hastelweg 234 A, Eindhoven Noord-Brabant 5652 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5652 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822503]