Modul-System kiest TSCS als partner voor interessante regio

Modul-System kiest TSCS als partner voor interessante regio van Modul-system

Door: Modul-system  06-03-2006
Trefwoorden: Samenwerking, Mobiliteit

Modul-System Nederland streeft naar een dealernetwerk met landelijke dekking. Per februari is Techno Service Center Soesterberg aangesteld als verkoop- en inbouwpunt van de Modul-System bedrijfswageninrichtingen voor de regio Utrecht, Amersfoort en het Gooi. TSCS wil zich profileren als intermediair tussen bedrijfswagendealer als eindgebruiker.

"In TSCS hebben wij een gemotiveerde partner gevonden met kennis van de markt", zegt Rutger Gielen, verkoopdirecteur Modul-System BV. "Het bedrijf ligt met de vestigingsplaats Soesterberg bovendien centraal in een interessante regio rond Utrecht en Amersfoort. We hebben dan ook veel vertrouwen in de samenwerking."
TSCS heeft veel expertise opgebouwd op het gebied van carrosseriebouw en -aanpassingen bij bedrijfswagens en zwaarder transportmateriaal. "We zien veel synergie met de ambities van Modul-System. De bedrijfswageninrichtingen van Modul-System zijn van uitstekende kwaliteit, net als de ondersteuning vanuit de Nederlandse organisatie", vertelt Menno van de Water, directeur van TSCS.
De nieuwe partner wil de markt gaan bewerken door zich nadrukkelijk op te stellen als intermediair tussen bedrijfswagendealer en eindgebruiker. Menno van de Water: "Wij willen het complete traject rond de inrichting van een bedrijfswagen uit handen van de dealer nemen. Als voormalig verkoper van bedrijfswagens weet ik dat het dealerbedrijven vaak ontbreekt aan de tijd en de mogelijkheden om dit zelf te verzorgen. In die behoefte wil TSCS voorzien."
Voor Modul-Sytem betekent het aanstellen van TSCS als nieuwe partner voor de regio Amersfoort/Utrecht en het Gooi, dat de landelijke dekking weer een stap dichterbij is. Rutger Gielen is bovendien blij met het evenwicht dat ontstaat in het dealernetwerk. "We streven naar een mix van grotere bovenregionale en meer merkgebonden partners en middelgrote onafhankelijke partners die in de regio zeer goed bekend staan. TSCS is een partner uit de laatste categorie."

Trefwoorden: Mobiliteit, Samenwerking

Contact Modul-system

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share