Introductie GSM met twee simkaarten

Door: Multi Mobile  06-06-2007
Trefwoorden: Samsung, Telecom, Gsm

Eindhoven, 17/05/2007

Pionier Multi Mobile introduceert als eerste in Nederland een GSM met twee simkaarten, een geheel nieuwe functionaliteit op GSM gebied. De introductie van een Dualsim GSM op de Nederlandse markt zal ervoor zorgen dat vele mensen niet meer met twee toestellen op zak hoeven te lopen. De ultieme vrijheid binnen handbereik!!

Dualsim GSM
De dualsim GSM van Multi Mobile is het eerste toestel dat het mogelijk maakt twee simkaarten tegelijkertijd in één telefoon te gebruiken. Op twee simkaarten tegelijkertijd, bijvoorbeeld privé en zakelijk, bellen en gebeld worden. Door de strakke vormgeving en uitgebreide functies is het toestel tevens uiterst handig in gebruik. Twee simkaarten in één toestel behoort vanaf nu voor iedereen tot de mogelijkheden.

Multi Mobile – get the maximum out of your mobile
De enorme groei van de mobiele telefonie markt in de afgelopen jaren heeft Multi Mobile doen besluiten om op zoek te gaan naar een toestel waar de mogelijkheid bestaat om twee netwerken in één gsm te kunnen gebruiken. Multi Mobile zal in de toekomst steeds blijven zoeken naar nieuwe ontwikkelingen om mobiel bellen steeds gebruiksvriendelijker te maken.


-- Einde Persbericht --

Trefwoorden: 2nummers, 2nummers1gsm, 2nummers1pda, 2simphone, Dual Sim, Dualsim, Dual-sim, Dualsim Toestellen, Dubbele Sim, Dubbele Sim Gsm, Dubbele Sim Pda, Dubbele Sim Telefoon, Duosim, Gsm, Jpa, Jpa Electronics, Jpa X7, Samsung, Samsung Duos, Samsung Duos D880, Tegelijkertijd, Telecom, Zakelijk Bellen,

Contact Multi Mobile

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share