Multi Mobile lanceert DUALSIM PDA met Windows Mobile 6!

Door: Multi Mobile  27-03-2008
Trefwoorden: Accessoires, Specialist, Mobiel

Multi Mobile lanceert DUALSIM PDA met Windows Mobile 6!

Eindhoven, 27 maart 2008 - Het Eindhovense bedrijf Multi Mobile is al actief in de Telecom sinds 2005. De missie van het bedrijf is simpel en doeltreffend: help eenieder met meer dan één mobiele telefoon op zak, het leven een stuk makkelijker te maken. Het bedrijf brengt nu een eigen toestel op de markt.DUALSIM PDA Windows Mobile 6

Als eerste partij in de Benelux introduceert Multi Mobile een Windows Mobile 6.0 PDA waar twéé simkaarten in kunnen. U bent met dit toestel op twee nummers tegelijkertijd bereikbaar. Deze DUALSIM PDA is niet zomaar een toestel, dit is een stukje hightech. Alles wat u mag verwachten van een top toestel en daarbij is het ook nog eens erg gebruiksvriendelijk.
Zo is dit een tri-band toestel (900/1800/1900) )waardoor u ook op vakantie in vrijwel ieder land bereikbaar zult zijn. Op het gebied van e-mail, worden alle bekende formaten (zoals POP3, SMTP en IMAP4) ondersteund. Hiermee kun u dus ook zonder computer, vanaf iedere locatie uw e-mail ophalen en versturen.

Ook staat hij op multimedia gebied uitstekend zijn mannetje. Aan de achterzijde van het toestel vindt u een 2.0 megapixel camera. De resolutie is instelbaar tot maar liefst 1600*1200 pixels! De foto’s die u maakt kunt u direct verzenden via MMS of mail. Mocht u niet voldoende ruimte hebben aan het interne geheugen, dan breidt u dit simpelweg uit met een MicroSD kaart. Via bluetooth legt u verbinding met de computer, een andere GSM of een draadloze headset of carkit! In de auto bent u hierdoor nu met beide nummers bereikbaar, u hoeft dus niet te kiezen met welk nummer u onderweg veilig kunt bellen. Naar verwachting zijn de toestellen vanaf medio april 2008 verkrijgbaar via diverse retail- en internetwinkels. Meer weten?

Neem alvast een kijkje op de website van Multi Mobile, www.multi-mobile.eu

 Trefwoorden: 2in1, Abonnement, Accessoires, Adapter, Atmobile, Dual, Dualsim, Dual-sim, Dualsim Gsm, Dualsim Pda, Dual-sim Phone D780, Dualsim Toestellen, Dubbele Sim, Dubbele Sim Telefoon, Gsm, Jpa, Jpa Electronics, Jpa X7, Mobiel, Mobieltje, Multi Mobile, Pda, Samsung D780, Simkaart, Simkaarten, Smartphone, Specialist, Telecom, Toestel, Windows Mobile, Wm6, Zakelijk Bellen,

Contact Multi Mobile

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share