NEOS Centrale Aanmelding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogstraat 229 B , 5615 PD Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over NEOS Centrale Aanmelding

Neos werkt actief aan een samenleving waarin ieder mens telt. Wij bieden direct zorg, veiligheid en onderdak voor jongeren, slachtoffers van huiselijk geweld en (dreigend) dak- en thuislozen. Wij ondersteunen cliënten bij het weer opbouwen van een menswaardig en zo zelfstandig mogelijk bestaan. Wij bieden hen een perspectief zodat ook zij weer volop mee kunnen doen vanuit de mogelijkheden die ieder mens heeft.

Behalve het bieden van kwalitatief goede opvang, telt vooral het resultaat voor cliënten, medewerkers en onze samenwerkingspartners. Samen met uiteenlopende ketenpartners, zoals woningcorporaties, welzijns- en thuiszorgorganisaties, verslavingszorg en GGZ-instellingen, bevorderen we participatie en maatschappelijk herstel. Daarnaast zijn ook de sociale steunsystemen in wijken en buurten en het inzetten van ervaringsdeskundigen, informele zorg en vrijwilligers van groot belang om onze missie te kunnen realiseren.

Het werkgebied van Neos omvat Eindhoven en regio De Kempen. Daaronder vallen Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Waalre, Heeze-Leende, Eersel, Bergeyk, Bladel, Cranendonck, Reusel-De Mierden, Veldhoven, Best, Oirschot, Valkenswaard en Son en Breugel.

Het ArbeidsTrainingsCentrum van Neos, biedt cliënten van de maatschappelijke opvang onder professionele begeleiding en in een beschermde omgeving, een werk/leertraject dat opleidt naar landelijke erkende, vraag- en branchegerichte certificaten. Daarbij is uitzicht op een stage of werkplaats met een contract voor een betaalde baan bij betrokken werkgevers.

In het ATC worden algemene arbeidscompetenties en vakvaardigheden ontwikkeld. Hierbij worden clienten begeleid door gecertificeerde werk/leermeesters en deskundige jobcoaches. De contacten die het ATC onderhoudt met overheid, onderwijs, zorg en het bedrijfsleven staan in het teken van integrale en toekomstgerichte trajecten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NEOS Centrale Aanmelding in Hoogstraat 229 B, Eindhoven Noord-Brabant 5615 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5615 PD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819835]