5 jarig jubileum

5 jarig jubileum van New Horizons Brabant

Door: New Horizons Brabant  26-09-2007

Eindhoven - 1 oktober 2007
Het is al meer dan vijf jaar geleden dat de eigenaren van New Horizons Brabant en Limburg, Dick Bogers en Doran van de Ven, hun handtekening zette onder het New Horizons franchisecontract. Hiermee verwezenlijkte zij hun droom om een eigen ICT opleidingsinstituut te starten. De droom begon gestalte te krijgen in Anaheim California, waar beide directeuren twee weken lang werden getraind in alle facetten die te maken hebben met de New Horizons organisatie, de trainingen en de leermethoden. Sindsdien hebben zij de New Horizons methoden weten te vertalen naar een zeer succesvolle opleidingsformule voor zowel het MKB als ook de grote organisaties in Brabant en Limburg.

Na de eerste training op 1 oktober 2002 is New Horizons Eindhoven uitgegroeid tot een volwassen organisatie met 25 medewerkers en een tweede vestiging in Elsloo. In 2006 werden meer dan tienduizend cursisten getraind op het gebied van Microsoft Office, professionele ICT trainingen en Business Skills trainingen. In 2006 werd tevens de Microsoft Gold Partner status behaald. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitsmerk dat Microsoft toekent aan haar partners. Maar dat was voor het team van New Horizons Brabant en Limburg niet voldoende. In 2006 behaalde men als eerste ICT opleidingsinstituut in Nederland het felbegeerde IITT kwaliteitskeurmerk, waarmee wordt aangetoond dat New Horizons Brabant en Limburg garant staan voor de kwaliteit van de door hun uitgevoerde trainingen.

Kwaliteit en service zijn de sleutelbegrippen in de aanpak van New Horizons. Hierdoor kan New Horizons wereldwijd rekenen op het vertrouwen van miljoenen klanten en mag New Horizons zich dit jaar voor het eerst, markleider noemen in de Nederlandse ICT opleidingsbranche.

De plannen voor de toekomst?
Tot op heden richt New Horizons zich voornamelijk op de Business to Business markt. Aankomend jaar zullen New Horizons Brabant en Limburg hun aandacht ook gaan richten op de consumentenmarkt, zodat particulieren de carrièrestap naar de ICT branche eenvoudig kunnen maken. Hier zullen wij u in een later stadium nog uitvoerig over berichten.

Wilt u meer weten over New Horizons? Bel 040-2377732 of surf naar www.newhorizons.nu.


Contact New Horizons Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share