Ontmoet de meester: Richard Bandler in Amsterdam

Door: Now Let's Play | Nlp Opleidingen Nederland  27-01-2009
Trefwoorden: Leren, Nlp, Veranderen

Voor het eerst geven Dr. Richard Bandler en John La Valle dit seminar in Nederland, dat vooral gaat over hypnose en het versneld leren en blijvend veranderen. Het is een unieke kans om te trainen met een van de grondleggers en het genie achter NLP. Dr. Richard Bandler organiseert namelijk heel beperkt seminars. Hij besteedt zijn tijd vooral aan onderzoek en het schrijven van boeken om zijn modellen van excellentie met anderen te delen.

De deelnemers aan het seminar leren om door middel van trance hun verleden te veranderen, over problemen heen te komen, moeilijkheden te overbruggen, in actie te komen en de vrijheid die daar achter ligt te ontdekken.

Het seminar is van 16 tot en met 20 mei 2009 in Krasnapolsky te Amsterdam.

Alle deelnemers ontvangen het laatste boek van Dr. Richard Bandler, TRANCE-formation en een uitgebreide seminarhandleiding. Enige ervaring met NLP is raadzaam om deel te nemen.

Dit 5 daagse programma is volledig gecertificeerd en gelicenseerd door The Society of NLP. Het seminar wordt georganiseerd door Meta in samenwerking met andere Europese instituten die zijn erkend door The Society of NLP, waaronder Now Let’s Play. Het wordt begeleid door de meest vooraanstaande NLP trainers in Europa. De voertaal is Engels.

Voor meer informatie over Dr. Richard Bandler, het seminar en Neuro-Linguistisch Programmeren kun je kijken op www.ditisnlp.nl of contact opnemen met Now Let's Play.

Now Let's Play, NLP Opleidingen Nederland
Bjorn Vos
Voorterweg 176-A
5611 TT Eindhoven
Telefoon: 040-8511205
Mail: [email protected]

Trefwoorden: Hypnose, Krasnapolsky, Leren, Nlp, Trance, Veranderen, Veranderingen,

Contact Now Let's Play | Nlp Opleidingen Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share