Nunen Mondzorg Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijnstraat 58 A , 5626 AP Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Nunen Mondzorg Van

Wij zijn een middelgroot lab/praktijk, en kunnen u diverse behandelingen aanbieden in onze praktijk door tandartsen, mondhygienisten, tandprotheticus. Wij maken voor u kronen, bruggen, frame protheses, volledige protheses, protheses op implantaten, etc.

Van Nunen tandtechniek bestaat al meer dan 25 jaar en is sinds 1984 gevestigd in het kerkdorp Acht net buiten Eindhoven.

Een familiebedrijf met ongeveer 4 medewerkers, hierdoor kunnen wij ook een zo goed mogelijk contact met onze klanten houden. Dit is een zeer belangrijk punt binnen ons bedrijf. Dat betekend dat er net iets meer van ons verwacht kan worden dan een bedrijf wat van 9 tot 5 werkzaam is.

Wij zijn een all round lab, maar onze specialisatie ligt in de prothetiek. Hierdoor hebben wij sinds 2005 een onderdeel binnen ons bedrijf gemaakt voor de tandprothetiek.

De tandprothetiek wordt ook gebruikt door onze klanten, tandartsen verwijzen naar ons om zo hun patiënten de meeste technische zorg te kunnen bieden.

Van Nunen tandprothetiek is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en heeft de technische en medische kennis in huis om de vervangende gebitsprothese te maken welke precies bij u past. U kunt bellen of langskomen voor een vrijblijvende afspraak waarin de tandprotheticus u adviseert. Samen gaan we werken aan een gebitsprothese op maat.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Nunen Mondzorg Van in Rijnstraat 58 A, Eindhoven Noord-Brabant 5626 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5626 AP, Nederland

 • Second Floor

  Hoogstraat 36 Eindhoven Noord-Brabant 5615 PR

 • Led Expert

  Willemstraat 17 B Eindhoven Noord-Brabant 5611 HB

 • Thoma

  Leemkuil 27 -33 Eindhoven Noord-Brabant 5626 EA

 • L. Berbers

  Seinelaan 82 Eindhoven Noord-Brabant 5627 WH

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826523]