Nieuwe website voor Drivetrain Innovations

Nieuwe website voor Drivetrain Innovations van Reclamebureau Connexx Communications

Door: Reclamebureau Connexx Communications  06-01-2007

Innovatieve nieuwe website

De website geeft op heldere en aantrekkelijke wijze direct de voordelen van de technologieën van DTI weer, welke zowel op vermogens, economisch als milieukundig vlak liggen. Door een transparante en overzichtelijke opzet kan de bezoeker eenvoudig inzicht verkrijgen in de complexe materie van het systeem.

Eén Reclamebureau dat voorziet in al uw communicatie wensen

Reclamebureau Connexx uit Eindhoven biedt een breed scala aan van reclame en grafische diensten om u als bedrijf optimaal te ondersteunen bij uw logo ontwerp, het ontwerpen van uw huisstijl, het brochure maken, het laten maken van uw website (inclusief website concept & design en CMS: website onderhoud systeem) en het verrichten van uw online onderzoek. Als full service reclamebureau voorzien wij ook in uw beursmaterialen en beurspresentaties en uw Video en CD Presentaties. Samenvatten ondersteund ons reclamebureau bij het behouden van uw bestaande klanten en het verkrijgen van nieuwe klanten.

Op deze website vindt u een overzicht van de door Reclamebureau Connexx geboden diensten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons reclamebureau op, zodat wij samen met u kunnen bekijken welke marketing communicatiemix het meest succesvol voor uw onderneming zal zijn. Bel ons Reclamebureau te Eindhoven, of verzend een mail via het contact formulier.


Contact Reclamebureau Connexx Communications

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share