Rob Haarmode

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ouverture 16 , 5629 PV Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Rob Haarmode

HAARMODE ROB, MEER DAN GEWOON EEN KAPPER UIT EINDHOVEN

Bij Haarmode Rob, dé dames- en heren kapsalon van Eindhoven, weten ze hoe je een goede eerste indruk maakt, met een goed verzorgd en eigentijds kapsel wat past bij je gezicht. Dat zie je terug in de grote variëteit in kapsels die de salons van Haarmode Rob verlaten. Reeds 23 jaar verzorgt dames- en heren kapsalon Haarmode Rob styling volgens de laatste mode en trends voor vrouwen en mannen van elke leeftijd. Van basic kapsels tot exclusieve of extreme kapsels voor speciale gelegenheden of bijvoorbeeld een gala. Haarmode Rob zorgt ervoor dat je je speciaal voelt. Onze enthousiaste kappers en stylisten van beide vestigingen in Eindhoven staan voor je klaar.

We bieden ook een groot assortiment haarverzorgingsproducten en make-up van de merken: Moroccanoil, Mediceuticals, Sebastian en Royal Effem. We zijn trots te kunnen melden dat wij in onze vestigingen een Sebastian Store hebben.
Dames- en heren kapsalon Haarmode Rob heeft twee gezellig en comfortabel ingerichte vestigingen in Eindhoven. De aanwezige kapsters en stylisten zijn allround opgeleide, volledig gediplomeerde vlotte jonge meiden. Zij geven je graag advies over kapsels en make-up die past bij jouw type en uitstraling, zodat je altijd met de juiste coupe de salon verlaat. De vestiging aan de Heezerweg 286 in Eindhoven wordt geleid door Hillian en bij de vestiging in Centrum Blixembosch aan de Ouverture 26 in Eindhoven leidt Laura de zaken in goede banen. Rob zelf is afwisselend aanwezig in beide zaken.

Centrum Blixembosch: 040 291 28 07 of Heezerweg: 040 211 27 34.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HaarmodeRob/

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rob Haarmode in Ouverture 16, Eindhoven Noord-Brabant 5629 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5629 PV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818988]