Rono Sport Schaats - en Skeelerspecialist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Antoon Coolenlaan 3 , 5644 RX Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Rono Sport Schaats - en Skeelerspecialist

Ken je sport, ken

RONO sport, aan de Strijpsestraat 92 in Eindhoven, bestaat al ruim 65 jaar. In die tijd begonnen als een kleine schoenmakerij, breidt de zaak zich na de oorlog uit met leder fournituren en lederwaren. Via een leren bal, een leren tas en zelfgemaakte voetbalschoenen gaat het vanzelf in de richting van de sport. In de jaren 50 kwam daar ook de verkoop en verhuur van tenten, campingartikelen en (speed-)boten bij, maar daar zijn we begin jaren 90 helemaal mee gestopt om ons helemaal op de sport toe te leggen.

Ook voor die tijd verkochten we al allerlei schaatsen en schaatsartikelen, maar toen in 1970 de Eindhovense kunstijsbaan werd geopend en we daar een 2e winkel openden, zijn we een echte schaatsspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid naar een allround sportzaak, waar de nadruk ligt op specialisatie en functionaliteit.

In onze hoofdvestiging in de Strijpsestraat hebben we op ruim 650m² een zeer ruim aanbod in sportartikelen voor vele takken van sport.

Wij zijn gespecialiseerd in schaatsen, schaatsartikelen, skeelers en in-line skates en darts, maar daarnaast kun je bij ons terecht voor al je voetbalspullen, tennis, badminton, squash, tafeltennis, fitness- en krachtsportapparatuur, sportschoenen en sportkleding en alles voor jeu de boules.

In onze winkel in het IJssportcentrum Eindhoven zijn we helemaal ingericht en uitgerust voor de schaatssport. U kunt daar ook verschillende typen schaatsen huren. We zijn daar tijdens het reguliere schaatsseizoen geopend, van begin oktober tot ongeveer half maart.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Skating Rinks

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Rono Sport Schaats - en Skeelerspecialist in Antoon Coolenlaan 3, Eindhoven Noord-Brabant 5644 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sportartikelen diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Sportartikelen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5644 RX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826851]