Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Urkhovenseweg 570 , 5641 KX Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers

Soontiëns Hoveniers regelt alles voor uw tuin, van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud, onder één dak. Ons uitgangspunt is de realistische tuin. Wij gaan hierbij uit van uw wensen en vertalen dit naar een tuinontwerp en beplantingsplan. De grootte van de tuin is niet van belang: geen tuin is voor ons te klein en geen project te groot.

Onze tuinen zien er niet alleen goed uit op papier, maar zijn gemaakt voor de praktijk. U moet er tenslotte optimaal van kunnen genieten. Hierbij putten wij uit onze jarenlange ervaring met tuinaanleg en beplanting, met als resultaat een tuin die bij u past.

Bij Soontiëns Hoveniers bent u verzekerd van een mooie, maar vooral realistische tuin. Realistisch slaat op het beschikbare budget, maar ook op de praktische uitvoering. Wij maken tenslotte tuinen waar in geleefd kan worden. Realistisch betekent ook dat we uitgaan van uw wensen. Voor een dame op leeftijd houden we rekening met mobiliteit, voor een bedrijf met onderhoudsvriendelijkheid en uitstraling.

Wij kunnen voor u een tuinplan ontwerpen, een beplantingsschema samenstellen, de tuin aanleggen en onderhouden. Wilt u niet een complete tuin laten aanleggen, maar slechts een onderdeel, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn specialist op het gebied van vijvers, dus ook voor de aanleg van een vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen kunnen uw tuin het jaar rond verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

In ons tuincentrum kunt u de planten zien, die straks in uw tuin komen staan. U kunt inspiratie opdoen, bomen en heesters bekijken en u laten adviseren door onze medewerkers. Tuincentrum Soontiëns is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar is gespecialiseerd in planten. U vindt bij ons meer dan 500 soorten vaste planten en een ruim assortiment heesters en bomen. Hoe groot of klein uw tuin, balkon of dakterras ook is, wij hebben altijd de geschikte planten.
Kwalitatief groen staat bij ons voorop.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers in Urkhovenseweg 570, Eindhoven Noord-Brabant 5641 KX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5641 KX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725806]