Bruut - Now we're talking!

Door: Stichting Brabant Onderneemt  27-09-2008
Trefwoorden: Design, Mode, Evenement

 
Bruut: feestelijk netwerkevenement voor regionale ondernemer

Op 14 november 2008 vindt het feestelijk netwerkevenement Bruut plaats in de John Geven Studio’s te Nuenen. Op deze avond ontmoeten regionale ondernemers elkaar in een ongedwongen en stijlvolle sfeer. Naar verwachting zullen zo'n 400 ondernemers het evenement bijwonen.

Bruut wordt georganiseerd door de netwerkclub Brabant Onderneemt, die met het evenement haar eenjarig bestaan viert. Het evenement vindt plaats in samenwerking met diverse regionale bedrijven en onderwijsinstellingen. De genodigden krijgen een afwisselend avondprogramma voorgeschoteld. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden voor een exclusief 4-gangen diner voorafgaand aan de feestavond.

In samenwerking met de bedrijven Pakkend, Elle, Veropelo en locale kunstenaars en designers vindt een bijzondere modeshow plaats. Niet enkel worden kledingstukken geshowd, maar tevens worden unieke designstukken en kunstwerken door de modellen tentoongesteld . Deze stukken zullen na het evenement worden geveild, waarna de opbrengst ter beschikking zal worden gesteld aan United Thoughts, een Eindhovense organisatie die via internet op een bijzondere manier wereldwijd fondsen voor goede doelen realiseert. De avond wordt afgesloten met een feest en stijlvolle live muziek.

Het doel van Brabant Onderneemt is om op een laagdrempelige manier extra synergie te creëren tussen ondernemers en instellingen in de regio Eindhoven, en om het Brabantse ondernemersnetwerk verder toegankelijk te maken voor de regionale ondernemer. Kortom, een avond die u niet mag missen!

Kijk voor meer informatie over Bruut en voor aanmelding voor dit unieke evenement op www.bruut.info.

. .. .
  Bruut wordt georganiseerd door Brabant Onderneemt en diverse regionale ondernemers en onderwijsinstellingen  
     
BRUUT steunt United Thoughts, een Eindhovens wereldinitiatief.

Event Partners
 
Ook partner of sponsor worden?
Neem dan vrijblijvend contact op.
 
Brabant Onderneemt - Postbus 536 | 5600 AM Eindhoven |
Tel. 040-2661528 | [email protected]
 
 
 

Trefwoorden: Bruut, Design, Designers, Evenement, Event, Kunstenaars, Mode, Modeshow, Ondernemen, Ondernemer Event, Ondernemers, Ondernemers Feest, Pakkend,

Contact Stichting Brabant Onderneemt

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share