Strijp Tandprothetische Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Strijpsestraat 37 , 5616 GK Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Strijp Tandprothetische Praktijk

Tandprothetische Praktijk Strijp te Eindhoven is specialist in tandprotheses, kunstgebitten, implantaten of klikgebitten en aanverwante producten.

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus de volledige prothese, deze wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van b.v. een tandarts voor nodig is. Op verwijzing van een tandarts of implantoloog vervaardigt de tandprotheticus geheel zelfstandig ook partiële protheses, frame protheses en overkappingsprotheses op wortels of implantaten.

Vanaf het eerst bezoek tot plaatsen werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij worden uw persoonlijke wensen met uw besproken.

Na enige bezoeken aan de tandprotheticus wordt de proefprothese samen met u beoordeelt. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Strijp Tandprothetische Praktijk in Strijpsestraat 37, Eindhoven Noord-Brabant 5616 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Poetsinstructie diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Poetsinstructie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5616 GK, Nederland

 • Ipbe

  Hoppenkuil 29 A Eindhoven Noord-Brabant 5626 DD

 • Thoma

  Leemkuil 27 -33 Eindhoven Noord-Brabant 5626 EA

 • Heinkel Service Nederland

  Alblasstraat 31 Eindhoven Noord-Brabant 5626 BJ

 • Echt-waar

  Sophia van Wurtembergln 11 Eindhoven Noord-Brabant 5616 BM

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824882]